Espresso machines

Wij zijn officieel en geauthoriseerd verkoop dealer van Francis francis, Elektra, Ascaso, Saeco, Quickmill, Solis, Turmix, Spidem espresso machines en koffie apparaten. Daardoor kunnen wij ook de originele garantie afgeven!

Bij ons bent u verzekerd van volledige product garantie en service garantie in samenwerking met de officiele importeur en / of fabrikant. Voor reparaties of onderhoudsbeurten van uw espressomachine, volautomaat of handmatig koffie apparaat werken wij samen met officieel erkende Servicecenters waar u overigens ook rechtstreeks terecht kunt.

!!!   Opgelet   !!!

Als u op zoek gaat naar de laagste prijs en die vindt u, overtuig u er dan van dat de machine er een is die via het officieele kanaal naar Nederland is geïmporteerd want machines die via parallelimport worden aangeboden vallen niet onder de Nederlandse garantieregeling.Wij verkopen geen goederen verkregen uit zogenoemde parallel import of grijze import. Zodoende hebben al onze producten volledige fabrieks garantie.
Laat u niet misleiden door inferieure webshops die niet de volwaardige service en garantie kunnen verlenen. Als een consument voor de allergoedkoopste gaat zal deze moeten accepteren dat er waarschijnlijk weinig service is. De consument kan dan de dupe zijn van een slechte dienstverlener.
Er zijn uiteraard ook wel degelijk betrouwbare webshops die wel de juiste nazorg en service leveren en die ook hun verantwoordelijkheden nemen om eventuele problemen te verhelpen, en service hoog in het vaandel hebben staan. Die willen investeren in een oplossing.
Vaak denkt men dat betalen voor kwaliteit en service erbij hoort. Service is niet altijd vanzelfsprekend er moet voor betaald worden, omdat een consument  zelf iets niet kan of omdat deze niet tevreden is over het product. U als consument mag daarvoor een hoog verwachtingspatroon hebben en verkopers als aanbieder moeten trachten deze verwachting waar te maken. Helaas neemt niet elke webwinkel deze verantwoordelijkheid. Soms is goedkoop uiteindelijk toch duur koop !

 

Voor reparaties of onderhoudsbeurten van uw espressomachine volautomaat of handmatig werken wij samen met officieel erkende Servicecenters waar u overigens ook rechtstreeks terecht kunt.